Bezoek ons tijdens het Inspiratieroute weekend


14 & 15 oktober open!

Ontdek onze nieuwste creaties stalen binnendeuren. Het eigen Steelline C20 profiel is slanker en is daardoor het meest verkochte systeem geworden.

gaan open naar 1 kant. Dankzij de dichtingsrubber sluiten ze beter af. Ze zijn mogelijk met traditionele klink met slot, of met magneetsluiting.
of ook wel Taatsdeuren genoemd. Ze gaan open naar 2 zijden. De scharnieren zijn ingebouwd in de boven- en onderregel. Dankzij de ingebouwde veer sluit de deur steeds geruisloos en vanzelf. Tussen de deur en de muren is een speling van enkele millimeters. Ze sluit daarom niet volledig af, maar toch voldoende om geen last meer te hebben van geluid of koude.
Als je weinig plaats hebt om de deur te laten draaien, zou de schuifdeur een goede oplossing kunnen zijn. De deur wordt opgehangen aan een railsysteem met wieltjes. Meestal worden onze deuren aangeboden met een soft-stop.
Al onze systemen zijn leverbaar als binnendeuren. Indien u geïsoleerde buitendeuren nodig hebt, is de keuze beperkt tot draaideuren of harmonicadeuren. Het voordeel van stalen buitendeuren zijn de slanke profielen en mogelijkheid om grotere afmetingen te maken.
Onze harmonicadeuren hangen op aan een railsysteem boven, en worden met een railsysteem onderaan geleid. De vloerrail kan eventueel ook ingebouw worden.


Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Actueel

Ventilatie | GM Projects

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wens je meer uitleg? Of ben je op zoek naar de perfecte stalen deur? Daag ons gerust uit.

Contacteer ons