Over ons

Over ons

Steelline: stalen deuren die je interieur doen stralen

Kwaliteitsvolle stalen deuren? Steelline ontwerpt én maakt ze voor jou. Eigen Steelline profielen van echt staal. We realiseren alle types stalen deuren compleet naar je wens, met enkel of dubbel glas, gelaagd glas of gehard glas. Precies op maat en perfect voor jouw interieur.

contacteer ons
Ventilatie | GM Projects

Straffe kwaliteit

Welk type deur je ook zoekt, een Steelline stalen deur is vervaardigd van het beste materiaal, strak van design en vol van kwaliteit. Elke stalen deur maken we precies op maat en ieder project krijgt van ons een haarfijne afwerking. We meten alles tot op de millimeter nauwkeurig en voeren je project exact uit volgens plan.

Tijdloze elegantie

Steelline stalen deuren zijn niet alleen van premium kwaliteit, maar ook hoogstaand van ontwerp. Elegant, ultradun en smaakvol afgewerkt naar jouw persoonlijke wens. Tijdloos van karakter passen ze altijd naadloos in jouw interieur.

Extra duurzaam

Een Steelline stalen deur is een sterk en duurzaam product waar generaties van kunnen genieten. Onze stalen deuren hebben ook een uitstekende lakkwaliteit.

Ijzersterke service

Bij Steelline is je project in handen van echte vakmannen die massa’s materiaalkennis en technische knowhow combineren met een sterke visie. De ideale mix dus om jouw stalen deuren tot in de puntjes uit te werken. Ons eigen team ervaren plaatsers heeft alle expertise om onze kwaliteitsvolle stalen deuren perfect bij jou te installeren. Samen staan we er garant voor dat jij als klant totaal tevreden bent.

Home | 2imagine | NL

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Actueel

Ventilatie | GM Projects

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wens je meer uitleg? Of ben je op zoek naar de perfecte stalen deur? Daag ons gerust uit.

Contacteer ons